Music Hub Centraal
SHOW
ACTUEEL
RELEASE
Gilla | deelnemer KOSMIK On Air 2024

Gilla | deelnemer KOSMIK On Air 2024

"De verhalen die ik om me heen zie of zelf meemaak, wil ik vastleggen en vertalen in kunst, omdat de combinatie van verhalen en kunst de kracht heeft om momenten en gevoelens vast te leggen. Kunst, en in mijn geval muziek, biedt niet alleen een manier om aan deze momenten te ontsnappen, maar ook om ze steeds opnieuw te beleven, zowel voor mij als voor de luisteraar. Wat ik mooi vind, is dat bijvoorbeeld één van mijn tracks zoveel verschillende emoties en gedachten kan oproepen bij mensen, omdat iedereen de muziek op zijn eigen manier ervaart.”

Gilla’s release Verdwaald werd onder andere uitgezonden op XITE en kreeg airtime op Radio 538. Een van zijn recente releases, Ça va bien, won het concept 'Maak je debuut in een minuut' van 3FM. Volg Gilla op Instagram.


Zes veelbelovende artiesten zijn gestart met het ontwikkelingstraject KOSMIK On Air. Onder begeleiding van professionals creëren de geselecteerde artiesten een mini-EP van 3 tot 4 nummers. De nummers worden opgenomen in Uprising Studios, waarbij Jade Marchena en Max de Haan de productie in goede banen leiden. De gemaakte EP’s worden vervolgens klaargemaakt voor een release op Spotify, inclusief professioneel promotiemateriaal.

Lees meer over
KOSMIK On Air