Music Hub Centraal
SHOW
ACTUEEL
RELEASE
Music Hub Centraal is live!

Music Hub Centraal is live!

Zet de volgende stap met Music Hub Centraal!

Music Hub Centraal (MHC) is een samenwerking tussen toonaangevende podia en productiehuizen uit Flevoland en Utrecht, met als doel muzikaal talent verder te brengen in hun carrière. Door het aanbieden van ontwikkelingstrajecten krijgen artiesten de kans om zich verder te ontwikkelen. MHC biedt een uniek platform waar artistieke groei hand in hand gaat met zakelijke zelfverzekerdheid.

Kies je traject:

Lab Track: Een kort traject van drie maanden waarin je de focus legt op het verfijnen van je huidige werk, het releasen van een EP of het bouwen van je show. Dit traject biedt de ruimte en tijd om je werk te presenteren.

Residency Track: Een intensief en langer programma gericht op artistieke ontwikkeling en experiment. Onder begeleiding van coaches uit het werkveld krijg je de kennis en tools om te groeien als artiest. Werk toe naar een showcase, tour of presentatie waarin jouw proces samenkomt.


Voorwaarden: Acts die voldoen aan de volgende voorwaarden kunnen aanspraak maken op een ondersteuningstraject:
> Frisse en innovatieve vormen van (pop)muziek, alle genres zijn welkom
> Eigen materiaal
> Werkend en/of wonend in Flevoland en Utrecht.


Voel je de ambitie om jouw muzikale carrière naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je nu in voor een van de ontwikkelingstrajecten van Music Hub Centraal!
Meer informatie en inschrijven via: www.musichubcentraal.nl.